Monday, February 14, 2011

6:43PM... DAMAI BEACH RETREAT IN CONTRAST....Pt 1

Salam 1Malaysia,
Tahun lepas kita orang ada buat family retreat dengan geng-geng satu ofis. Buat kecil kecilan je. I adalah orang paling lewat check in di Damai Puri Resort & Spa, Kuching. So masa my family and I sampai , program dah start kat tepi pantai, Macam-macam games telah diaturkan untuk program satu hari tu.. Dia orang dah half way dalam games. So I offer diri I jadi Photographer je pasal tak nak disrupt the program dan juga strategi yang setiap team dah buat.. Macam -macam gelagat dia orang buat.. Anak I, si Ellisha join sekaki tapi jadi penonton lerr.... 
So ada beberapa photo yang I ambik masa tu, I dah convert into sketches pakai PhotoImpact software. Cantik jugak nooo.. Sebelum I share dengan you all the whole senario untuk event tu , I rasa nak bawak u all in contrast dengan photo yang I dah convertkan ni.. Amacam..? Setuju?.. Okie ini die....
Lagi....ada lagi nie... Scroll je kat bawah ni beb.....








See you all in Part 2...yeahh

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...