Tuesday, February 21, 2012

NAK KAHWIN TAPI MAS KAHWIN HILANG..?

Anda mungkin tertanya-tanya kenapa mas kahwin anda boleh hilang padahal anda telah menyimpannya dengan elok sekali?.. Bila sampai je masa nak masuk meminang,nak buat hantaran duit boleh tak cukup Padahal kalau ikutkan semua perancangan semuanya dah masuk budget....

Kekasih anda mula ler membebel tak tentu hal..Bab duit ni dek nor,boleh buat org cerai berai..Dah ramai orang kuar masuh mahkamah syariah pasal duit.... Setakat cinta semata-mata memang tak jalan punya... Orang puteh cakap, MONEY IS NOT EVERYTHING BUT ACTUALLY ALMOST EVERYTHING..

Bab nikah kahwin ni bukan boleh di buat main bai..Dah cantek dah plan cukupbaik last-last tak cukup.. Kepala jadi serabut tak tentu hal.. Makan tak kenyang, tidur pun tak lena... Petanda - petanda yang menunjukkan anda STRESS memikirkan tentang bab duit nikah ni APABILA:

1. Tunang/Kekasih anda ASYIK TANYA bila lagi mahu masuk MEMINANG dan pada masa yang sama DAHI anda berkerut pikir macamana nak kumpul duit hantaran..
2. UMUR anda dah pun masuk 30 tahun tapi tak kahwin kahwin lagi.. Kekasih asyik tanya. Rakan-rakan mula sangsi sama ada anda ni JANTAN ke LELAKI...
3. Duit dalam bank kejap simpan kejap lagi kuar balik..POKAI di tengah bulan.. Alahai macamana duit nak cukup..
4. Anda berniat nak kahwin tapi duit tak cukup.Nak buat LOAN BANK?.. Bank pun dah tak nak layan pasal selalu sangat gaduh dengan bank pasal tak bayar ansuran bulanan kereta...LOAN SHARK..? MAUnya sampai mati tak SETTLE LOAN...
5. Anda mula MATI AKAL.. KEKASIH anda CABUT LARI tinggalkan anda keseorangan..Kini anda kesepian....

BAGAIMANA?....



Haaaa......ANDA jangan RISAU..Saya ada terjumpa satu buku yang MUNGKIN boleh membantu anda untuk mengatur semula budget kahwin anda.. Mai sini sat.. 
Buku ni JUDULnya "MAS KAHWIN YANG HILANG"...Dalam buku ini ada mengajar tips bagaimana nak kumpul duit sampai cukup belanja nikah... Bila saya baca buku ni.. ada gak dia bagitahu macamana duit yang kita kumpul bertahun-tahun lamanya boleh susut kalau kita tidak menjaga perbelanjaan kita.. Perbelanjaan berhemat katakan.. Ada banyak lagi maklumat penting dalam buku ni.

KLIK JE KAT GAMBAR ATAS TU..UNTUK MEMUDAHKAN ANDA MENGETAHUI SELOK BELOK KANDUNGAN DALAM BUKU INI DENGAN LEBIH LANJUT....

So saya syorkan anda cuba dapatkan buku ini...Murah je ...Manalah tahu kot kot boleh membantu.. Hati tak sakit ,kepala tak pening.. Saya dah kahwin dah..Kalau saya beli buku ni maksudnye saya nak kahwin lain... hahahaha.... Jumpa lagi deq nor...... Asssalamualaikum.....




1 comment:

Anonymous said...

What?s Taking location i'm new to this, I stumbled upon this IĆ¢€™ve discovered It positively valuable and it has aided me out loads. I hope to contribute & assist other customers like its aided me. Good job.
84HLUL3NT3
vimax vimax
vimax vimax
vimax vimax
vimax vimax

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...