Saturday, August 16, 2014

ISIS: PANJI PANJI HITAM DARI KHURASAN...??????

Nabi SAW pernah bersabda:

"Orang ramai daripada Timur (Ikhwan itu benar-benar) akan muncul, kemudian menyerahkan kekuasaannya kepada al-Mahdi." 
"Akan datang Panji-panji Hitam dari Timur, seolah olah hati mereka adalah kepingan kepingan besi. Sesiapa yang mendengar tentang mereka, hendaklah detang kpeada mereka dan berbaiatlah kepada mereka, sekalipun terpaksa merangkak di atas salji."

Kemunculan Gerakan Islam Sunni , Islamic State of Iraq and Levint (ISIL) di Timur Tengah sambil membawa panji panji hitam seolah olah mencadangkan kepada seluruh umat Islam dunia bahawa mereka lah gerakan yang di sebut oleh Rasulullah saw di dalam sabdan Bagindan.

Namun tindak tanduk Gerakan ini tidak mencerminkan kemuliaan Islam yang dibawa oleh Rasulullah saw. Membunuh orang yang tidak berdosa adalah satu tindakan yang berlawanan dengan ajaran Islam. ISIL yang di ketuai oleh Abu Bakr Al Baghdadi dikatakan bekas perisik MOssad dan CIA. Bagaimana seorang yang menjadi penentang kepada Islam diangkat menjadi Khilafah kepada Panji panji Hitam ini.

IA menggambarkan betapa penelitian yang dilakukan oleh Yahudi ke atas Al Quran cuba untuk dipercepatkan oleh mereka. Mereka mencipta Panji panji Hitam ini dan mereka mencipta khalifah baru ini seperti yang ditunggu oleh umat Islam. Bahkan mereka menganggap umat Islam adalah umat yang lemah dan tidak pandai menilai. Dan kemunculan ISIL jufga bukan dari Khurasan iaitu wilayah yang terdiri daripada Afghanistan, Uzbekistan, Turkmenistan dan Tajikistan (merujuk kepada peta lama Timur Tengah).

Tindakan membunuh penganut Kristian pula adalah langkah dan cubaan Yahudi untuk menukar takdir yang telah ditetapkan kepada mereka oleh Allah swt yang mana diakhir zaman penyatuan umat Islam -Kristian akan memerangi dna mengalahkan puak Yahudi laknatullah ini. Jika propaganda Kristian dan Islam dapat dilaksanakan maka penyatuan tersebut akan dapat dielakkan. 

Yahudi lupa bahawa ketentuan yang telah ditetapkan kepada mereka pasti akan berlaku jua tidak kira berlama ia akan menunggu. Panji panji Hitam dari Khurasan yang asli pasti akan muncul dan khalifah yang sebenarnya juga akan turut muncul tanpa satu manusia pun mampu mengelak daripada ianya terjadi.

Sabda Rasulullah saw:

"Sesungguhnya di tengah tengah panji panji itu ada Khalifah Allah yang mendapat petunjuk". Maksudnya adalah Imam Al Mahdi.

Riwayat Ibnu Majah, Abu Nuaim & Al Hakim


P/S: ISIL adalah gerakan Yahudi, Jika benar mereka adalah panji panji Hitam yang sebutkan, mereka sepatutnya menuju ke Palestin dan bukannya Iraq....

1 comment:

Pasukan Komando Bendera Hitam said...

BENTUKLAH PASUKAN PEMBUNUH TOKOH-TOKOH MUSUH ISLAM
BERITAHU BAHWA DIA AKAN BERTEKUK LUTUT DI-NERAKA JAHANAM

Untuk para Rijalus Shaleh dimana saja kalian berada,
bukankah waktu subuh sudah dekat? keluarlah dan hunuslah senjata kalian.

Firman Allah: at-Taubah 38, 39
Hai orang-orang yang beriman, mengapa kamu jika dikatakan orang kepadamu: “Berperanglah kamu pada jalan Allah”, lalu kamu berlambat-lambat (duduk) ditanah? Adakah kamu suka dengan kehidupan didunia ini daripada akhirat? Maka tak adalah kesukaan hidup di dunia, diperbandingkan dengan akhirat, melainkan sedikit
sekali. Jika kamu tiada mahu berperang, nescaya Allah menyiksamu dengan azab yang pedih dan Dia akan menukar kamu dengan kaum yang lain, sedang kamu tiada melarat kepada Allah sedikit pun. Allah Maha kuasa atas tiap-tiap sesuatu.

Firman Allah: al-Anfal 39
Dan perangilah mereka sehingga tidak ada fitnah lagi, dan jadilah agama untuk Allah.

Peraturan dan undang-undang ciptaan manusia itu adalah kekufuran, dan setiap kekufuran itu disifatkan Allah sebagai penindasan, kezaliman, ancaman, kejahatan dan kerusakan kepada manusia di bumi.

Allah Memerintahkan Kami untuk menghancurkan dan memerangi Pemerintahan dan kedaulatan Sekular-Nasionalis-Demokratik-Kapitalis yang mengabdikan manusia kepada sesama manusia karena itu adalah FITNAH

Firman Allah: al-Hajj 39, 40
Telah diizinkan (berperang) kepada orang-orang yang diperangi, disebabkan mereka dizalimi. Sesungguhnya Allah Maha Kuasa untuk menolong mereka itu. Iaitu
orang-orang yang diusir dari negerinya, tanpa kebenaran, melainkan karena mengatakan: Tuhan kami ialah Allah

Firman Allah: an-Nisa 75
Mengapakah kamu tidak berperang di jalan Allah untuk (membantu) orang-orang tertindas. yang terdiri daripada lelaki, perempuan-perempuan dan kanak-kanak .
Dan penindasan itu lebih besar dosanya daripada pembunuhan(al-Baqarah 217)

Firman Allah: at-Taubah 36, 73
Perangilah orang-orang musyrik semuanya sebagai mana mereka memerangi kamu semuanya. Ketahuilah bahawa Allah bersama orang-orang yang taqwa. Wahai Nabi! Berperanglah terhadap orang-orang kafir dan munafik dan bersikap keraslah terhadap mereka.

Firman Allah: at-Taubah 29,
Perangilah orang-orang yang tidak beriman, mereka tiada mengharamkan apa yang diharamkan Allah dan Rasul-Nya dan tiada pula beragama dengan agama yang benar, (iaitu) diantara ahli-ahli kitab, kecuali jika mereka membayar jizyah dengan tangannya sendiri sedang mereka orang yang tunduk..

Bentuklah secara rahasia Pasukan Jihad Perang setiap Regu minimal dengan 3 Anggota maksimal 12 anggota per desa / kampung.
Siapkan Pimpinan intelijen Pasukan Komando Panji Hitam secara matang terencana, lakukan analisis lingkungan terpadu.

Apabila sudah terbentuk kemudian Daftarkan Regu Mujahid
ke Markas Besar Angkatan Perang Pasukan Komando Bendera Hitam
Negara Khilafah Islam Ad Daulatul Islamiyah Melayu

Mari Bertempur dan Berjihad dalam Naungan Pemerintah Khilafah Islam, berpalinglah dari Nasionalisme (kemusyrikan)

301. Pasukan Bendera Hitam
Batalion Pembunuh Thogut / Tokoh-tokoh Politik Musuh Islam

302. Pasukan Bendera Hitam Batalion Serbu
- ahli segala macam pertempuran
- ahli Membunuh secara cepat
- ahli Bela diri jarak dekat
- Ahli Perang Geriliya Kota dan Pegunungan

303. Pasukan Bendera Hitam Batalion Misi Pasukan Rahasia
- Ahli Pelakukan pengintaian Jarak Dekat / Jauh
- Ahli Pembuat BOM / Racun
- Ahli Sandera
- Ahli Sabotase

304. Pasukan Bendera Hitam
Batalion Elit Garda Tentara Khilafah Islam

305. Pasukan Bendera Hitam Batalion Pasukan Rahasia Cyber Death
- ahli linux kernel, bahasa C, Javascript
- Ahli Gelombang Mikro / Spektrum
- Ahli enkripsi cryptographi
- Ahli Satelit / Nuklir
- Ahli Pembuat infra merah / Radar
- Ahli Membuat Virus Death
- Ahli infiltrasi Sistem Pakar

“..Maka bunuhlah orang-orang musyrikin itu dimana saja kamu jumpai mereka, dan tangkaplah mereka. Kepunglah mereka dan intailah mereka ditempat pengintaian..” [At Taubah: 5]

PASUKAN KOMANDO BENDERA HITAM
KHILAFAH ISLAM AD DAULATUL ISLAMIYAH MELAYU
email : angsaputih@inbox.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...